De første mange uger skete der ikke ret meget, maven holdte sig nogenlunde stabil, og det var nu godt nok, for Mathias og jeg var jo ude på vores verdensrejse
Ligesom min mor har jeg altid gang i alle mulige, og umulige, projekter. Nogen opskrift havde jeg ikk, men havde set nogle billeder på nettet, men forklaringerne på didde var noget indviklede så jeg måtte igang med hæklennål og fantasi
bland alle ingredienserne godt sammen, og rul dejen til to små tykke pølser. - Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, ogsidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Det er de faktisk også. I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
Klar til servering. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Rens paradisæblerne og fjern stilkene (tag en lille kniv til hjælp, da de sidder godt fast). De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
lige indtil den sidder i skabet. en af de desserter alle både elsker og frygter en smule. SÅ med en god portion stædighed og jeg-nægter-at-give-op, er dog lykkedes for mig at knække koden
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Til frostingen blandes ost og smør, hvorefter vendes flourmelis ogpulveriserede oreos i. De er os virkelig gode, skal have leget lidt med opskriftet og set, og jeg kan lave en sund version af dem … Stay tuned
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.