Hvis duogså står overfor gerne at ville tabe dig og leve et sundere liv, men ser en kage/brød ordning på arbejdspladsen som én af de store udfordringer, så bryd ud af cirklen, ofte er der bare én der skal starte med at tage andet end det “man plejer” med
Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres i firkanter, når den skal serveres. Skal der være rigtig fest – kagefest – så smager appelsinkage godt sammen med den chokoladeagtige den du ved nok kage
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas dem sammen med en del af sukkeret. En god chokoladekage med topping og chokoladeglasur blandet med kokos
Er ganske sikker på at I alle kender “Den du ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri)
Vær opmærksom på, at kagen ikke må få for meget, den skal være ‘fudgy’ inden i. En skøn chokoladekage medfudge-agtig konsistens og en himmelsk chokoladesmag
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Duskal selvfølgelig have glæde af min yndlingsopskrift. Tak fordi du læste med. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster
Kagen skal mærkes fast (ikke hård) når du trykker den let på midten. Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud i passende stykker og serverer den for børnene med et glas iskoldt mælk eller for de voksne med en kop varm kaffe – en rigtig regnvejrs-hygge-kage for alle kagemunde
Det kan være, du har besluttet dig for, at maj måned skal være sukkerfri (det er din fornuft), men efter tre dage er dutil fødselsdag og kan ikke sige nej til kagen (det er din lyst)
F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
fad eller bradepande med bagepapir. Historien om hvederne kender I tilhudløshed - her er opskriften. Tilsæt resten af mælken, yoghurt, ægHer er der en tredobbelt portion på vej, men mindre kan også gøre det
I sidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Jeg har skrevet lidt om det før, men har valgt at gøre det igen, fordi jeg ved der er mange der kæmper med det at kunne kende forskel på det at være sulten og det at have appetit tilnoget
Hvordan skal den bruges. Nederst på billedet kan du se min nye ret, "Squash spagetti i gorgonzolasovs med edamame bønner og tigerrejer", hvor jeg har brugt min Lurch Spirali
Lad quinoaen afkøle lidt inden, du blander den med resten af salaten. Jeg laver typisk en stor portion til aftensmad og tager resten med i skole til frokost dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.