M. u. s. l. i. n. g. e. r. o. b. v. f. a. t. p. h. -. m. d. ,. k. å. N. ø. æ. V. H. 1. 0. D. F. q. O. y. j. (. 4. ). 5. 2. 3. /. S. L. c. è. R. T. 6. 7. K. 8. 9. å l
H. v. i. s. j. e. g. n. u. r. m. l. –. h. a. d. t. æ. k. å. J. ø. b. p. F. o. A. ,. f. -. c. K. …. S. M. y. G. T. D. L. I. 3. 0. U. P. V. B. O. 2. 1. C. R. ”. 4. 8. 5. Ø. d g
Ja, jeg er gået hen og blevet helt tosset medmuslinger nu. Smag til med salt og peber. Hvis man køber dem fra en fiskemand, kommer man nok af med lidt mere
M. m. s. a. f. r. n. e. t. d. b. k. y. i. ,. j. g. v. -. o. æ. å. l. h. u. H. N. p. ø. D. c. R. O. (. 4. ). 1. 5. 2. 3. 8. 0. /. F. S. L. K. 6. 7. V. T. 9. é. d g
Det er nu blevet til en af de klart foretrukne retter i familien, og næsten hver fredag jeg kommer hjem fra efterskole står mor og far klar med brede smil og rejeret
Her i Norge er det ingen problem at købe muslingerne friske og renset, hvilket bestemt er en fordel. I Grækenland smagte vi de skønneste fetaoste, og undredes hvorfor at det skal være så vanskeligt at finde feta af så god kvalitet herhjemme
Muslinger skal vaskes i iskoldt vand, og dem som ikke åbner sig, skal kyles ud med hård hånd. Server muslingernemed fritterne drysset med Maldon sea salt
D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.