Jeg ved ikke, om det kun er på grund af, at den serveres skidenlørdag, at den hedder, som den gør, eller om det også har lidt med udseendet at gøre, for hvis du blot serverer æggenemed sennepssovsen – uden at skære æggene over og uden grønt – så ser den knap så indbydende ud
I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidneæg’. Skær æggene i halve og server dem på et fad med sennepssovs, karse, smørristet rugbrød og sprød bacon
Sæt æggene over i en gryde med koldt vand, og lad koge op under låg. Smag til med lidt revet muskat, salt og peber fra kværn, lad sovsen simre i ca fem minutter ved svage varme
Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum. Det som er ændret er, at jeg har byttet den fede creme fraiche ud med Cheasy udgaven, og så er der også tilsat cocktailpølser
Pensl den udrullede dej med sammenpisket æg. Lægmørbraden på, og pak den ind i dejen. Brun mørbraden af i fedtstof på alle sider, og drys den med salt og peber
Lægmørbraden på en rist over et ovnfast fad af passende størrelse. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men ogsånogle gange med svesker
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Pak den ind i skinken oglæg den i et ovnfast fad. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagenog alligevel gav den et lille festmadspift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.