Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Nu tilsættes skorzonerrødderneog dit lækre tilbehør er hermed færdigt. Da boede jeg i centrum af Aarhus, og jeg fik hver uge en kasse med grøntsager fra Aarstiderne
Og syltede rødløg er så enkle at lave, at man tror, det er løgn. Jeg så en meget smuk en i går, og jeg har fået lov til at vise den her til inspiration af Aase Petersen, der har lavet den og taget billedet
Opskrift på rødløg syltet med masser af krydderier, chili og rosmarin. De egner sig super godt til julemaden, (vi har smagt på dem her til middag som topping på en leverpostejsmad), og de vil gøre sig godt til alt det søde og salte, fordi de er lækkert krydrede med et forholdsvist skarpt strejf af chili
Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltede rødløg, hyldeblomsteddike og råsyltede rabarber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.