50 g
fosne brombær eller andre bær (hindbær bør koges)
0,5 dl
mælk
Stevia efter smag
10 hakkede
mandler
Blend brombær, stevia og mælk, bland med skyr og top med mandler. Mætter rigtig godt pga det sunde fedt fra mandlerne og den proteinrige skyr og så der det bare rigtig lækkert ud mmh.
En hurtig lækker snack, som med fordel kan spises oven på yoghurt, skyr mm. Ny forskning viser endda også, at skrællen på mandlerne, kan være med til at sætte vores forbrænding i gang
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
høj) og placer den så på en bageplade beklædt med bagepapir. *bland vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret, så du på den måde bedre kan fordele vaniljen i hele dejen
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Selvom du ikke har en markvej med et krat som mig, så har jeg set rigtigt mange steder, i skoven, på enge, ja sågar i villakvarter, at der vokser brombær vildt ved hegn og skel
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.