Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Så har sovet det meste af tiden og set lidt tv (for en gangs skyld var der military og ridebanespringning på Eurosport, det var da i det mindste positivt) - og så har jeg bagt
Jeg besluttede mig med det samme for, at den skulle jeg selvfølgelig hjem og efterligne. For små to uger siden delte jeg en opskrift på hjemmelavet lemon curd og fortalte, at den faktisk var blevet brugt til noget bestemt, og at jeg snart ville afsløre det
Nogle gange er familien på farten medsport, møder og andre interesser og det er svært at styre middagen så den er frisk, delikat og indbydende til alle og til de tidspunkter der passer ind i alles programmer
Men nu er det sådan, at i en pose polentamel er der til mere end én servering, så jeg havde masser af polentamel tilbage efter det første forsøg, så nu gik der sport i at blive klogere på polenta, og hvordan man kunne få den til at smage af mere, for så mange italienere kunne vel ikke tage fejl
november er færdiguddannet DGI løbetræner med særlig fokus på CrossGym løb og Ernæring og sundhed i forhold til løb, for at optimere kostplaner til ekstremsport
Som nogle måske har luret, bliver det af og til en sport for mig, at veganisere traditionel mad. I aften stod den så på stuvet blomkål og gulerødder, med linsedeller og rugpasta
Ud over den kage min mand lavede til mig (lagkage med hindbærmousse og mousse med perbermynte-ritter sport), lavede jeg selv denne lagkage med citron og blåbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.