D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Sæt dejen på frys i et kvarter/halv time til den er gennemkold. Så det var oplagt at lave den franske klassiker 'tartecitronau meringue', der oversat til dansk blot hedder citrontærtemedmarengs
Næh, start din citronkur stille og roligt med denne tærte …. Eller måske er du blevet afskrækket af det dårlige billede, som kom med sammen med opskriften
Skræl og skær løg, og steges i en gryde med lidt smør eller olie til de bliver bløde. Skræl og skær løg, og steges i en gryde med lidt smør eller olie til de bliver bløde
/. I. t. a. l. i. e. n. s. k. c. r. o. æ. m. d. j. g. f. y. ø. D. ,. v. å. u. p. J. h. b. F. S. M. (. ). T. =. 1. 5. 3. 0. 2. 4. B. -. 6. 7. 9. ½. Æ. R. L. P. H. "
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.