Efterår er lig med æbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
Dejlig svampet med et godt lag chokoladeglasur på toppen – det er altså noget som de sætter pris på. Én af de kager, der ganske ofte bliver bagt herhjemme og som er blandt børnenes favorit er helt klart en ganske almindelig kanelkage
Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur. Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
H. a. l. o. w. e. n. r. i. g. m. h. j. ø. t. ,. v. k. æ. p. y. u. D. å. s. d. (. ). E. f. b. -. Z. S. I. C. K. N. c. G. 1. 3. 2. 5. 0. ½. 8. V. F. R. B. 7. T. L. J. O. P. M. "
Og læg dem op i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. Hvem kan ikke lide kanelsnegle. Glasuren blandes ved at komme flormelis i en skål og dryp med nogle dråber kogende vand, til den har den ønskede konsistens
Tilsæt kanel, natron, groft hakkede valnødder og rosiner og bland det godt igennem. Tag 4 dl græskarmos over i en anden skål og bland det med kokosolien, lad det stå og hvile mens de andre ingredienser forberedes
Det så det her jeg ellers aldrig gør, nemlig at bage med gær. Udfordringen er noget nyt og det blev så denne hersens kanel-kranse-kringle-snurre-hejs-noget
Start med at rør mel, kanel og brun farin sammen. I forbindelse med at man starter på et nyt år, mindes man oftest også alt det der har været i det forgangne
Selvfølgelig er der altid kernerne, som der er i græskarret, og som jo ikke skal med i kagen, men dem kan du fjerne/vaske alt kød og trevler fra og tørre
J. e. g. h. a. r. b. t. v. d. n. s. k. l. ,. i. j. y. å. ø. o. m. p. f. æ. u. D. I. -. ). M. '. B. G. 3. 5. 0. 4. K. 1. /. 2. P. (. c. R. F. L. T. Æ. N. x. S. 8. H. A. W. D g
Skær æblet i tynde både og læg dem på panden sammen med smørret. Bland æg, mandelmel, kanel og piskefløde sammen i en skål – tilsæt evt lidt sødning efter eget valg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.