E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Tilsæt de øvrige ingredienser – jeg tilsætter altid HUSKÉN til sidst (da den suger væsken til sig). Friskbagte solsikke boller, æg og en iskold smoothie – MUMS
Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet. 1 dl smagsneutral olie, fx solsikke eller raps olie. Pisk æg og sukker til det er lyst og tykt – minimum 3 minutter. 1 dl smagsneutral olie, fx solsikke eller raps olie
Inden du skrider til drastiske handlinger og bruger penge på en oksemørbrad, så kan de her proteiner også fås meget billigere og helt uden at skulle indtage muskelvæv
Det var ikke til at spore nogen umiddelbar begejstring for tanken om lækker, intens brownie. Det er på ingen måde til at smage bønnerne - og ingen (som ikke vidste det på forhånd) kunne gætte “den hemmelige ingrediens”
Stil det i køleskabet og skær det ud i små barer. Okay okay, müslibarer med chokolade er måske ikke lige det bedste at give sit barn (eller sig selv) med i madpakken
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
Den anden dag havde jeg dog lyst til lidt forandring (og havde kurven fuld af overmodne bananer), og så skulle der laves sprød og hjemmelavet granola igen
kerner - solsikke, græskar, hørfrø, etc. De er nemme, lækre, smagfulde og lige til at fryse ned. Jeg søgte lidt rundt på nettet til at starte med, og fandt inspiration fra Valdemarsro
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.