De blev lavet, som det i min optik hører sig til, på en blanding af kalvekød og svinekød. En helt almindelig frikadelle-opskrift findes dog på bloggen her
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Derefter hældes de flydende indgredienser over i gæren, sammen med æggetog røres godt igennem. Helt tilbage for mange mange år siden, skulle bagerne også holde fri på St
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Det kan da ikke passe, at der ikke er en hvede-opskrift på min blog, så det kommer der straks. Derfor brugte jeg Claus Meyers opskrift, og den vil jeg helt sikkert bruge igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.