Anret hjertesalat med lun raddicchio, æbler, løg, hakkede valnødder og blåskimmelost skåret i tern. Dryp olivenolie over salaten og krydr med salt og peber
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Kog vand op i en gryde med en smule salt, og kog dem deri i ca
Kartoflerne kan steges i alt slags fedtstof – olie, smør, fedt – og kan krydres med lige nøjagtigt dit yndlingskrydderi og selvfølgelig noget der harmonerer med de smage, der er i den ret, kartoflerne skal serveres til
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca 30-40 minutter. 3-5 minutter før de er helt færdige drysses de med parmesan eller vesterhavsost – bages færdig og er derefter klar til servering
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Smør indersiden med sennep og vend stykkerne herefter i rugmel på begge sider. Vask blegsellerien og skrald de det yderste lag af med en kartoffelskralder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.