1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. -. 7. L. R. ) l
180 g mørk chokolade 70%. 1160 g smør. 1160 g rørsukker. 11 stang vanilje, korn heraf. 16 stk. 1120 g hvedemel. 11 tsk. 11 spsk. 16 stk. 1150 g mørk chokolade. 11,5 dl mælk. 180 g sukker. 1100 g smør. 12 spsk. 1200 g tørrede, øko abrikoser. 11 smule vand (til det dækker). 13 spsk. 11 stk. 11-2 stk. 12,5 blade husblasBund. Kom dejen i formen, glat overfladen ud, og bag den ved 170 grader i cirka 50 minutter
1. 1. 1. 1. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. -. 5. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 8. M. G. A
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. 5. c. K. 0. ½. 6. ,. -. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
1. 1. 1. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. 2. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. -. J. %. A. ½
maltsirupAften- 2,5 dl rugmel- 5 dl vand- 1 dl græskarkerner- 2 dl solsikkekerner- 2 dl rugkerner- 1 dl surdej (jeg plejer dog at tage lidt af rugbrødsdejen fra når jeg har blandet alle ingredienserne næste morgen)- 5 g. gærAlle ingredienserne blandes og dejen står i stuetemperatur til næste morgenMorgen - Fordejen- 1 spsk groft salt- 2 spsk maltsirup (kan fås i irma)- 2,5 dl hvedemel- 1 dl rugmel. 1 time og 15 min. 1 dl græskarkerner. 1 dl surdej. 1 spsk groft salt. 1 dl rugmel
Til 1 brød skal der bruges følgende. 200 g hørfrø, 50 g sesam, 50 g hakkede hasselnødder, 50 g hakkede mandler, 50 g HUSK, 2 tsk bagepulver, 1½ spsk krydderi. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. Fyld i en brødform foret med bagepapir og bag nederst i ovnen v/ 175 grader i ca 70 minutter. 1½ spsk krydder. 1 dl cremefraiche
Så ramte vi indlæg nummer 100, og det skal fejres. Resultatet blev perfekt, og den kan med rette modtage prisen, som det 100. Kalkunkød 46 % (sammenpresset), hvedemel, vand, emmentaler ost 10 %, solsikkeolie, salt, mælkeprotein, hvedefiber, hvedegluten, druesukker, gær, sukker, krydderier (bl a paprika pulver), konserveringsmiddel (E250), antioxidationsmiddel (citronsyre), aroma og sort peber ekstrakt. 1,4 %. 1 portion rød pesto, eller lige den pesto du elsker. 2 skiver Coop Ost 6% 10+. COOP's milde ost, med kun 6% 10+ fedt - købt i Kvickly. 1 portion rød pesto, eller lige den pesto du elsker
Havregrynskugler100 g smør150 g havregryn30 g kakao100 g sukkerKokosKaffe - stærkVanilje essensKom smør, havregryn, kakao og sukker i en skål, og bland det hele godt. - Pernille Elise 100 g. 150 g. 100 g
1 pakke skinke i tern (200 g, 200 kcal). 2 små løg eller 1 storst (50 g, 19 kcal). 1/2 blomkålshoved (470 g, 165 kcal). 1 lille bøtte hytteost, 1,5% (250 g, 180 kcal). 3 æg (150 g, 225 kcal). Portionen er tilstrækkelig til 3 personer eller til 1 person i 3 dage. 1 pakke skinke i tern. 1/2 blomkålshoved. 1 l. 150 g. 1 person
Steak (130 g, 150 kcal). Maizena madlavningsfløde, 7% (100 ml, 85 kcal). 4 grønne asparges (100 g, 27 kcal). 30 min ved 150 g og bages indtil den røgede filet er sprød i kanten. 130 g. 100 g
10 g, 10 kcal). 15 g, 15 kcal). 1 dl revet parmesan. 1 dl tomatpuré smurt ud på den bagte bund. (100 g, ca. Drysses med 1 løg i tynde strimler (100 g, 38 kcal). 6 kyllinge pølser i skiver (180 g, ca. 345 kcal) og skinkestrimler (100 g, ca, 110 kcal). 100 kcal) over og pizzaen sættes i ovnen igen ved 200 grader i ca. 15 min. 10 g. 15 g. 1 dl revet parmesan. 1 dl tomatpuré. 100 g. 1 løg. 100 g. 180 g. 100 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.