F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
D. a. g. e. n. s. u. d. v. f. p. k. r. m. y. l. …. j. t. i. b. o. æ. ø. å. R. P. K. T. (. 2. 1. ). 6. 0. h. -. ½. /. 5. c. ,. –. C. B. V. H. L. I. S. O. N. A. F
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Kom de frosne hindbær i en frostposeog knus dem med en kagerulle. Falder dog en lille smule sammen i Merenque-frostningen efter et døgn, men de smager stadig fantastisk
Lad kålen dryppe godt af og læg den i et ovnfast fad med. Og så findes de også i flere farver. på panden i lidt olie – eller som i dagens ret, ovnbagt med topping
Drys med citronsaft, salt og peber. Kyllingespyd med nudelsalat. Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt
Dryp med olivenolie, salt og peber. Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Skær fisken i fire stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.