Du kan fryse kagen – men helst før du kommer glasur på. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Kender du "Den du ved nok". Hvis du følger mig og min blog, så ved du også, at et af mine principper er, at hver lille kalorie du tilfører kroppen, skal bidrage med noget næringsrigt
Ja, den du ved nok, ikke. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Har du nogensinde smagt “Den du ved nok” -kagen. Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Den du ved nok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
‘Den du ved nok’-chokoladekage – en lækker, snasket weekendkage. Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og her følger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
Bemærk, at undtagelser forekommerved visse italienske specialiteter, f. Det findes mange regler at forholde sig til, når det kommer til italienske kaffetraditioner, og hvis du ønsker at gå i dybden, så anbefaler jeg dig at læse min artikel “Den italienske kaffekultur“, hvor du finder en masse fakta og tips om Italien og deres favoritdrik (på en delt førsteplads med vinen, naturligvis)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.