J. e. g. k. a. n. o. d. t. l. i. p. u. r. b. ø. v. s. ,. f. å. D. m. æ. j. K. h. y. c. z. -. S. U. F. P. G. 2. I. 0. 3. 1. ½. /. 4. (. ). R. T. L. 5. H. V. 6. 7
Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skær i strimler med en tyndskræller. Server suppen med friterede gulerødder, creme fraiche, koriander og brød
vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Kødboller. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg. Braiser et stykke bov, spidsbryst eller lignende oksekød 2-3 timer i ovnen ved 160 grader dækket 2/3 af vand, krydret med salt, peber og laurbærblade, og med et låg eller folie over. Salaten med dressing 1 lille sommerhvidkål. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg
- ikke med at have kødboller i fryseren (heldigvis), men med at købe dem færdiglavet. Hold eventuelt lidt tilbage med mælken, så din fars ikke bliver for lind
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.