Spinat-fritatta med rejer
www.spisbedre.dk
www.spisbedre.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tænd ovnen på 200°. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber med et piskeris i en skål. Rens porren, og skær den i ringe. Pil og hak hvidløgene fint. Steg porre og hvidløg i olie på en pande, der kan tåle at gå i ovnen. Steg i 2-3 minutter, til det er let mørt. Skyl og tør spinaten, og hæld den på panden sammen med en klat smør. Krydr med salt og peber, og vend rundt. Hæld æggemassen over panden med porre og spinat. Sæt panden i ovnen, og bag fritattaen i 18-20 minutter, til toppen er gylden. Pil og hak hvidløgene fint. Skyl og hak dilden fint. Riv citronskallen fint, og skær citronen over. Steg hvidløg og rejer i olie på en brandvarm pande i 10 sekunder. Hæld rejerne i en skål, og vend dem med dild, citronskal, citronsaft, salt og peber. Lun brødet i ovnen. Anret spinat-fritatta med hvidløgsstegte rejer på toppen, og servér med brød og smør.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.