Tænd ovnen på 200°. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber med et piskeris i en skål. Rens porren, og skær den i ringe. Pil og hak hvidløgene fint. Steg porre og hvidløg i olie på en pande, der kan tåle at gå i ovnen. Steg i 2-3 minutter, til det er let mørt. Skyl og tør spinaten, og hæld den på panden sammen med en klat smør. Krydr med salt og peber, og vend rundt. Hæld æggemassen over panden med porre og spinat. Sæt panden i ovnen, og bag fritattaen i 18-20 minutter, til toppen er gylden. Pil og hak hvidløgene fint. Skyl og hak dilden fint. Riv citronskallen fint, og skær citronen over. Steg hvidløg og rejer i olie på en brandvarm pande i 10 sekunder. Hæld rejerne i en skål, og vend dem med dild, citronskal, citronsaft, salt og peber. Lun brødet i ovnen. Anret spinat-fritatta med hvidløgsstegte rejer på toppen, og servér med brød og smør.
En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Her får du samme udgave medmed indbagte rejer. Den traditionelle butterdej er erstattet med kartoffelmos, som får en utrolig lækker konsistens, når den varmes i ovnen
Opvarm halvdelen af smørret på en pande, og smid derefter æbler og skalotteløg på sammen med eddike. Opvarm baconfedtet og steg rejerne ganske kort deri på begge sider, hvorefter de vendes i de knuste flæskesvær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.