Spinatpandekager
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 personer.
  • 350 g frossen, helbladet spinat
  • 1 dl økologisk tykmælk
  • 1 dl mælk
  • 100 g rugmel
  • 4 æg, kun hviderne
  • 2 hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Hytteost
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 stk snackpeber
  • Olie
  • . 1 dl på en varm pande med lidt smagsneutral olie, og bred det ud med en spatel, så pandekagen ca. får en tykkelse på 1 cm Når den begynder at boble på oversiden og er blevet fast kan den vendes – de er ikke så nemme at vende som almindelige pandekager, så det kræver lidt forsigtighed.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.