Tænd ovnen på 175°. Pil og hak løget fint. Hak persille og koriander fint. Rør det med hakket kød og krydderier. Lad farsen hvile, mens du gør tomatsaucen klar. Pil og hak løget fint, og steg det i olie på en pande med høje kanter, som kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt paprika, spidskommen, cayennepeber og salt, og steg et par minutter. Hak persille og koriander groft, og tilsæt det sammen med hakkede tomater. Lad saucen simre i 10 minutter, og smag den til. Imens kan du forme små kødboller med hænderne. Brug en ske til at skubbe lidt af tomatsaucen til side, og slå hurtigt et æg ud i lommen. Gentag dette med alle æg, og fordel dernæst kødbollerne over indholdet på panden. Drys oliven over, og sæt så panden i ovnen i 15 minutter, til æggehviderne er faste, og kødbollerne gennemstegte. Drys med bredbladet persille, og servér straks med lunt fladbrød.
1 Tænd ovnen på 200°. Skær mørbraden i grove tern. Pil og hak hvidløg. Hak timian. 2 Steg mørbrad, hvidløg og timian i lidt olie på en pande, som kan tåle at komme i ovnen
Tag skeen i den anden hånd, og spis brød til. Spis brød til. Det kan spises med smør og ost på til en kop kaffe, eller med pålæg til frokost eller som det er til suppen
Økologi, Det der ikke er opskrifter, En veganer spiser ude . Som jeg begejstret skrev om i går på min Facebookside, har den lille økologiske café Mo & Fro i Borggade i Århus valgt at veganisere deres rødbedebøf i deres sandwich
Og som jeg kan læse mig frem til er det fordi, at det er den måde kalorierne er lettest optagelige for kroppen, altså de stivelsesholdige stoffer der er i frugt har omdannet sig til frugtsukker og dermed bedre for kroppen i denne her sammenhæng
Generelt spiser vi danskere alt for lidt fisk. Samtidig er der stor spredning fra dem, der spiser mest, til dem der spiser mindst/slet ingen fisk om ugen
Spis efter årstiden. Vores hjerne bliver stimuleret forskelligt af forskellige smage, hvilket betyder, at vi kan spise os mæt i én ting og stadigvæk have lyst til en anden ting
til frugtsukker og dermed bedre for kroppen i denne her sammenhæng. måde at spise på. raw tomatsuppe, som jeg forsøgte at bide skeer med og faktisk stort set spiste
Godt nyt til dem,der nødig spiser nødder på grund af det høje fedtindhold. De forsøgspersoner,der spiste flest nødder,tabte sig mest i det amerikanske projekt
Den her hjemmelavede eiskonfekt med god chokolade og lækkert fyld er på ingen måde til at stå for, og du kan snildt spise et par stykker uden at få ondt i maven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.