Kagedåsen med de sprødeknækbrød var gabende tom og det går ikke for jeg nyder altid lige et par knækbrød sammen med en kop te, når jeg kommer hjem fra arbejde
Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrødmed teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Mange gange har jeg svært ved at beslutte mig for, hvilken opskrift jeg skal lave, men af en eller anden grund ender det altid med, at jeg bager knækbrød
De her skønne knækbrød er fantastiske at have med på farten, eller som en sund snack til kaffen. Del dejen i to lige store stykker og flad den ud på en bageplade med bagepapir
Jeg holder rigtig meget af at bage sammen med mine børn – og knækbrød bliver, der bagt i stor stil. Hjemme hos os, er der næsten altid hjemmelavede knækbrød i brødskuffen, hvis den lille sult skulle melde sig i tide og utide
De sprødeknækbrød er super lækre med en god marmelade eller bare med smør på. Server dem til morgenmaden med julemarmelade på eller brug dem til pynt i køkkenet
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.