Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Og så smager den bare rigtig godt sammen med saftige æbler, frisk persille og ristede pinjekerner
Læg nu al tofuen på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er sprøde og gyldne (ca. Lad det hele simre i et par minutter og tilsæt din sprøde tofu (eller alm
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før. Med min søster på besøg var igår dagen hvor vi var nødt til at prøve dem af
Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.