Sprødstegte udon-nudler med tempura-indbagte rejer
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Antal personer: 2 personer.
  • Forberedelsestid: 15 minutter.Tilberedningstid: 15 minutter.
  • 16 store rejer uden hale osv.
  • 1 1/2 dl tempuramel
  • 1 æg
  • 1 spsk sesamfrø
  • 3/4 dl iskoldt vand
  • Smagsneutral olie til dybstegning
  • 1 bdt frisk koriander
  • 1 rød chili
  • 400 g friske udon-nudler
  • Sesamolie
  • 3 forårsløg i tynde, skrå skiver
  • 2 tsk tyk soya
  • 1 tsk tynd soya
  • 2 tsk riseddike
  • 1 lime

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.