I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. o. s. f. n. h
Tilsæt derefter oksekød, svampe og squash og sauter igeninogleminutter. Lige nu er jeg iLissabonog skal snart ud ogspise en lækker middagi den hyggelige by
Når løgene begynder at blive bløde, tilsætteskylling, tomaterogspinatblade. Dette er en ret, hvor man kan komme alverdens grøntsagsrester i, det behøver ikkenødvendigvis at være ligepræcis dem, som jeg brugte ogiligepræcis de mængder – Brug hvad du har
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. l. s. k. r. p. a. n. d. m. u. f. y. ,. o. j. t. å. h. v. P. ø. S. b. O. 2. æ. 8. 0. ½. 1. F. 3. -. 4. T. R. 5. 6. c
Tilsættomatpuré, skummetmælk, gulerødder samt majs og rør det hele godt rundt i gryden. I et ovnfast fad, ligges der nu lag af kødfyldet, derefter spidskåls-pladerne - gerne er tykt lag, og gentag
Lav bouillonenog kom tomatpureen der i så den bliver opløst, hæld det over oksegryden. Start med at svitse løg oghvidløg, tilsætoksekødetogsvits det, kom chilienogingefærenitilsidst
Fyld dåsen ½ op med vand og sæt kyllingen på dåsen så den står stabilog sæt den i et fad. Kylling på dåse blev prøvet og har aldrig smagt så lækker ogsaftig en kylling
Den har en perfekt balance med surt, sødt, salt og stærk, samt mellem det sprøde og det bløde i form af de sprøde grøntsager i salaten og det møre oksekød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.