Mit første forsøg med edamamebønner blev derfor til denne lækre dip, der kan bruges som dyppelse til grøntsagsstave, eller som smørelse i en sandwich o
Jeg elsker edamamebønner og havde en pakke liggende i fryseren, så det blev til en lækker dip. Tilsæt olivenolie, citronsaft, hvidløg, blend alle ingredienserne med en stavblender til det meste er blendet ud (det gør ikke noget, hvis bønnerne ikke er helt blendet)
Jeg brugte den også til at lave "spaghetti" af en squash forleden og det blev faktisk rigtig godt. Steg squash oh edamamebønner med lidt soja og østersovs
Min hidtil bedste oplevelse med kanelsnegle. HOLD NU OP. Intet slår denne opskrift, som giver de mest saftige, lækre, svampede snegle fyldt med en uimodståelig kanel-creme
Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Det hele hakkes i en minihakker til det har en passende konsistens. Jeg smagte denne forrygende dip på arbejdet den anden dag, da vi havde fælles afslutning inden ferien
Blend bønnerne sammen med kokosolie,honning og æg til en ensartet og cremet masse. Hvis du har en foodprocessor så brug den eller en minihakker og mal havregrynene til mel og kom dem op i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.