Og det er uanset, om det er sket iovnen eller på panden. Stegtflæsk er godt. Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidttid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vilutvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Den “stegteflæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte TimmVladimirs Køkken for lidttidsiden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem iovnen på ca. Stegtflæsk med persillesovs er en gammel klassikeri det dansk køkken
Flæsken blev stegtiovnen, men jeg viltil enhver en tid foretrække paneret flæskstegt på panden. Jeg er en sucker for paneret flæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
Næste gang tror jeg jeg vilgive den lidtcitronskal også, det smager rigtig godt, mere sødligt end almindeligstegtflæsk - børnene har krævet vi laver den igen
Når flæsket er stegt, skal du fjerne eventuelle sorte stegerester i panden - men behold fedtet. Endnu en af de gode, gamle, danske retter - sprød stegtflæsk
Når flæsket er stegttilpas sprødt og lækkert flyttes det over på en tallerken med fedtsugende papirtil et øjebliksafdrypninginden det kommes i en bradepande og kommes iovnenimens resten steges
1 portionpersillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. -) )500 gram fersk flæskiskiver. 1 portionpersillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. 500 gram fersk flæskiskiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.