Lad det stegte flæsk dryppe af på køkkenpapirtilservering, og drys over medlidt havsalt. Bank flæskeskiverlidt flade, og læg i en bradepande medbagepapir og drys med salt og peber
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
Her er blomkålen blendet med urter og creme fraiche og bliver en lækker sauce til laks og kartofler. Grøntsagerne kan sagtens gøres mere spændende end de traditionelt dampede
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. n. o. t. d. s. m. b. å. v. f. k. l. ø. ,. p. æ. L. j. u. K. C. M. y. A. H. S. 2. 4. 0. 1. ½. c. F. 3. R. D. 5. V
Vend flæskeskiverneisammenpisket æg og derefter i rasp, og steg som ved stegt flæsk på pande, eller iovn hvor flæsket bare lægges i bradepanden beklædt medbagepapir
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. b. e. r. n. a. f. m. t. å. s. v. o. ,. g. j. k. l. p. y. D. T. u. O. ". J. (. ). S. 2. 1. 5. h. 4. 0. ½. c. F. K. G. æ. 3. B
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. å. s. d. f. o. u. g. ,. j. l. k. a. p. m. n. b. v. æ. h. ø. c. y. H. J. S. T. F. 2. 1. 3. 4. ½. %. K. 8. 5
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.