Lad det stegteflæsk dryppe af på køkkenpapirtilservering, og drys over medlidt havsalt. Bank flæskeskiverlidt flade, og læg i en bradepande medbagepapirog drys med salt og peber
Vend flæskeskiverneisammenpisket æg og derefter i rasp, og steg som ved stegtflæsk på pande, eller iovn hvor flæsket bare lægges i bradepanden beklædt medbagepapir
Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt medbagepapir. Smelt smør i en gryde ved lav varme ogpisk mel itil det er en jævn masse, pisk derefter mælk ilidt ad gangen
Krydder med salt og peber og smæk det iovneni ca. Medflæskiindkøbskurven kunne jeg også få mulighed for at afprøve "kunsten" at lave en sovs uden meljævning (enhver undskyldning tæller)
Og det er uanset, om det er sket iovnen eller på panden. Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegtog næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidttid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vilutvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Den “stegteflæsk” er tilberedtnogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte TimmVladimirs Køkken for lidttidsiden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem iovnen på ca. Skræl kartoflerne og sæt dem tilkognigi en gryde med masser vand og salt nok, til at vandet smager af havvand
Flæsken blev stegtiovnen, men jeg viltil enhver en tid foretrække paneret flæskstegt på panden. Jeg er en sucker for paneret flæskmedpersillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
I denne udgave er det stegtiovnen. Når ovnen er varm kommer du dem iovnen. Når kartoflerne er godt i gang ogimens du render og vender flæsk, begynder du at gøre klar til sovsen
Næste gang tror jeg jeg vilgive den lidtcitronskalogså, det smager rigtig godt, mere sødligt end almindeligstegtflæsk - børnene har krævet vi laver den igen
Når flæsket er stegt, skal du fjerne eventuelle sorte stegerester i panden - men behold fedtet. Endnu en af de gode, gamle, danske retter - sprød stegtflæsk
Når flæsket er stegttilpas sprødt og lækkert flyttes det over på en tallerken med fedtsugende papirtil et øjebliksafdrypninginden det kommes i en bradepande og kommes iovnenimens resten steges
Jeg er en pasta pige – så jeg elsker en god portionspaghettiog når jeg laver en stor portion squash spaghetti, kan jeg virkeligspise alt det jeg vil, med god samvittighed
kom evt flæsketiovnen for at holde det varmt imens du laver sovsen. Margarine smeltes og melet piskesitil det bliver en tyk grød, hvorefter mælken hældes i
1 portionpersillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. -) )500 gram fersk flæskiskiver. 1 portionpersillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. 500 gram fersk flæskiskiver
Idag blev der, sammen med kartofflerne serveret, langtidstegt lam, No knead bread og salat. Her en salat medfintsnittet blomkål, tyndt skåret rødløg, avocado og små tomater
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.