Efter en halv time dryp stegen med skyen. Hak hvidløgene, rosmarin og toppen af fenniklerne fint. Hæld det kogende vand fra og giv asparges og gulerødder et chok med koldt vand
Krydr kalkunbrystet godt og omkvikl det med bacon. Læg kalkunbrystet på toppen af kartoflerne. Start med at sætte din Römertopf i blød i minimum et kvartér
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Vi fik som nævnt også en hakkebøf stegtmed masser af hvidløgspeber og frisk rosmarin, men også dampede brede grønne bønner med et par spiseskefulde vinaigrette
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Kog vand op i en gryde med en smule salt, og kog dem deri i ca
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Smør indersiden med sennep og vend stykkerne herefter i rugmel på begge sider. Vask blegsellerien og skrald de det yderste lag af med en kartoffelskralder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.