J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Jeg synes personligt, at den puréen gik rigtig godt sammen med kyllingen – dog kan jeg forestille mig, at det fungerer endnu bedre med vildt til, men det var ikke lige på lager her i husstanden
Skyld spinaten godt Varm en dyb pande med smør og lad det brune lidt. Steg et Kyllingebryst , på ikke alt for høj varme , så bliver det tørt , så hellere lade det tage lidt længere tid , så bliver det mørt og lækkert
Af medfrisk basilikum ogfriskkværnet peber. Puds kyllingebrysterne af krydre med olie salt og peber. En af de nemme og lækre hverdagsretter der giver god smag med en meget lille indsats
Server medrisog evt. Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad og kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje og spidskommen henover og vend det hele godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.