Jeg lå ikke lige inde med en gruyére-ost, så måtte "nøjes" med den mellemlagerede danske Danbo i køleskabet - men sådan er oddsene når det er "Stopmadspild"
Skøn salat af rester + STOPMADSPILD. Madspild er et stort problem i verden. Verdens madspild alene på klimafronten giver anledning til lige så meget drivhusgasudledning som hele verdens transportsektor
De tre serveringsforslag nedenfor kan selvfølgelig også bruges, selvom du ikke spiser glutenfrit, men sojanudlerne er stopfyldt med protein og dermed meget sundere at spise, uanset om du lever glutenfrit eller ej
gode rådpå indkøbundgå madspild. Madspild bliver ofte omtalt i medierne for tiden, og flere og flere supermarkeder afhjælper også madspild ved at nedsætte prisen, når varen er tæt på sin udløbsdato
Det er stifteren af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Selina Juul som er kommet med ovenstående tip, efter interesse-organisationen Landbrug & Fødevarer, har analyseret danskernes indkøb i påsken
H. v. i. s. d. u. e. n. g. h. a. r. t. f. o. w. p. å. D. 1. ,. k. l. m. æ. I. b. S. ø. 9. M. j. y. -. J. ". L. R. F. c. ö. ä. 7. 0. '. V. K. O. N. ). (. 2. 8. 3. 5. /. T. P. B. 4. *. ) g
Kartofler kan laves i rigtig mange afskygninger og nogle virkelig kedelige. Men bacon er altid et hit hos mig, så da jeg opdagede denne sjove kartoffeludgave, så gik den lige i bogen med opskrifter
Er det svært at stoppe automat armen, når trangen til at snacke bliver for stor. Jeg har nemlig samlet 10 metoder til at stoppe den trang, som du kan prøve af. KLIK for at læse 10 metoder til at stoppe din snacking trang
maj 2014 var jeg så heldig, at være med til at uddele smagsprøver for Stop Spild af Mad og Frugtformidlingen på Gammeltorv i København. Derfor vil jeg dele opskrifterne på de 2 salater, og jeg håber, at I vil tænke på, hvordan I kan få reduceret jeres madspild i dagligdagen
Jeg forsøger altid at bruge de ting, jeg har i køleskabet, for at minimere mit madspild. Hej. Jeg hedder Tine, og har fået æren af at være gæsteblogger på siden i denne uge
) Nå, men efter en god uge på ski i Østrig, så var der altså 4 søde pærer, som var blevet efterladt og forglemt aller nederst i frugtskuffen, og i bedste stop spild af mad ånd, ja så skulle de altså ikke mides ud, bare fordi de var blevet en smule brune i skrællen, for indeni var de ganske fine og friske
Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Stop så snart massen er ensartet. Jeg har længe haft et par stænger marcipan liggende på lager, men har vist bare ikke haft tid eller anledning til at få dem brugt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.