"Basisdejtil alverdens småkager". Jeg er allerede langt bagefter i forhold til de to. Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejentil disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
B. a. s. i. n. d. k. g. e. 1. x. 8. c. m. t. r. I. 2. æ. 5. 0. u. ø. 6. l. v. j. 3. h. b. p. F. å. T. o. °. C. S. f. ,. P. R. 4. V. 7. H. -. D. *. 9. N
Billeder fra i går efter vi kom tilbage fra Sønderjylland. Selvom jeg synes det er sjovt at i klæde mig farver, føler jeg mig altid ret godt tilpas i et helt sort outfit
Det er som om, at jo ældre jeg er blevet, jo bedre er jeg blevet til at økonomisere med mad. For år tilbage kunne jeg sagtens handle ind i blinde og ende med at smide både broccoli, champignon og dets lige ud, som jeg havde glemt (rettere sagt nedprioriteret) at bruge i ugens løb
I dag vil jeg introducere jer til en krydsning mellem bagt pasta og blomkålsgratin og mac’n’cheese. Opskriften kan også sagtens bruges som basis, og vendes/fyldes med hvad køleskabet byder på af kød og grønt
Jeg havde en forestilling om, at jeg ville lave en banankage-version med et nutella lignende twist. Den kan varieres i tusinder, og dette er en basis opskrift med lidt mindre sukker og smør end normalt, og jeg bruger den altid, når jeg bager banankager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.