Dæk skålen med film, og stil den i køleskabet eller på en kold altan til næste dag. Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Drys et godt lag (grahams)mel på køkkenbordet, og vend forsigtigt dejen ud herpå. Det er sjovt, som sådan et læs friskbagte boller forsvinder på ingen tid
D. e. t. r. j. o. n. g. a. m. l. k. s. i. f. h. å. d. ,. b. ø. v. u. J. B. y. R. G. p. æ. T. 0. -. N. (. I. ). M. S. Ø. V. 2. O. 1. 3. |. A. w. P. H. z. E. '. F. D g
D. u. s. k. a. l. b. r. g. e. å. d. n. o. f. p. c. t. i. v. j. 2. ,. 5. m. q. h. é. 1. ø. (. æ. ). H. U. S. K. 4. /. B. -. F. y. T. û. G. 8. 0. 6. V. N
Jeg køber sjældent pålæg til mig selv, fordi jeg næsten aldrig spiser brød (en gang imellem putter jeg pålægpå riskiks, og det er faktisk en fint alternativ), men jeg tror, at jeg skal over og købe lidt pålæg til knækbrødene
Der findes rigtig mange opskrifter på rugbrød og jeg har brugt den samme i en del år, så måske er det snart på tide at prøve noget andet, men først kommer min normale opskrift på rugbrød, som ud over en god del kerner indeholder hvedemelog faktisk kun en lille del rugmel, som man ville forvente var en stor bestanddel i rugbrød
Jeg er på ingen måde fanatisk omkring hvedemel, men jeg kan godt lide at teste mad uden. Alle ingredienser piskes sammen, panden varmes op, der kommes lidt olie på
Så blev der bagt knækbrød igen, nu med hvedemelog hvad jeg ellers havde i skabet . Så blev der bagt knækbrød igen, nu med hvedemelog hvad jeg ellers havde i skabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.