Det var ikke så tit man fik blendede supper – lige med undtagelse måske af gule ærter – allerhøjst en gang aspargessuppe som skrub af-mad efter familiefesten
En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer. Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet
Det må gerne være sådan, så kødet næsten falder af benet. De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Af de to ting ville jeg gerne lave noget, som jeg normalt ikke gør. Og hvis det bliver så varmt lige pludselig, så må jeg også hellere lave suppen nu her
Lad suppen koge på svag varme i ca 20 min. Lig linser i blød - vaskes grundigt. Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg
Gem lidt af porren til pynt. En super billig efterårsret hvor man kan anvende de rester man nu har tilbage efter man lavede en eller anden spændende ret og pludselig ikke ved hvad man skal bruge resten til
Mild suppeaf bagte gulerødder og timian. Citronsafe (evt. Denne supper minder en smule om en allerede kendt opskrift her på bloggen (link), hvor jeg tilføjede græskar og andre lækre sager
- Piskefløde til at runde smagen af med. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
300 g champinon ( gerne ældre svampe , de giver mere smag ) 100 g frist spinat 1/2 li kyllingefon 2 dl fløde Timian Salt Peber Rengør champignonerne og skær dem i kvarte
Vi var ude det meste af lørdagen hvor vi ordnede vores terrasse. Efter en dejlig dag udenfor i den friske luft, som stadig er lidt kold, så er det dejligt med en tallerken rygende varm suppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.