Jeg er stor elsker af rodfrugts supperne, og her er en af mine favoritter. Skær dine kartofler i skiver (hvis du ikke ønsker skraldet med, så skrald dem), skær din porrer og dine forårsløg i skiver
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Tilsæt tomat og peberfrugt og smag til med salt og peber og jævn det evt en smule med lidt majsstivelse udrøres i koldt vand, som tilsættes under omrøring
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Man kan med fordel steget lidt kyllingeinderfile og komme i sin suppe som ekstra fyld. Den milde smag af kokos passer rigtig godt sammen med broccoli og giver den en mere rund smag uden at tage over
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Ønsker man en tykkere suppe kan med fordel tilsætte et par dl fløde/creme fraiche/skyr efter man har blendet suppen, men det er normalt ikke nødvendigt
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggenog fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Det er virkelig en lækker suppeog jordskokkerne giver den bare en fantastisk smag. Efter at restaurantbesøg i Aarhus, hvor jeg fik jordskokke/kartoffel suppe til forret, har jeg selv haft lyst til at lave det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.