Så er denne opskrift på nudlermed halloumi, grøntsager og peanutbuttersauce helt perfekt til dig. Hæld vandet fra nudlerne og vend det med dressing, gulerødder, spidskål og friske koriander
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
) Så jeg biksede denne ret sammen som er en blanding af noget kinesisk mednudlerne og den sursøde-sauce og japansk med teriyaki-kyllingen, som blev rigtig lækker karamaliseret, og de lynstegte grøntsager
Server med lidt ristede nødder på toppen. Læg risnudlerne over grøntsager og tilsæt evt. Læg låg på og kog det i et par minutter, til nudlerne er bløde
Den består af nudlermed masser af grøntsager som gulerødder, spidskål og sukkerærter vendt med en dressing af fiskesauce, lime, ingefær, peanutbutter og honning
Læg nudler i bunden af to skåle og hæld suppe og grøntsager over. Denne opskrift stammer fra aarstiderne, og er originalt medshirataki-nudler, som er en meget kalorielet nudel lavet på en særlig meltype
Vask alle grøntsagerne og dup dem tørre. Server med friske koriander og japansk soja. Kog alle nudlerne efter anvisning på pakken, men træk et minut fra
Dernæst skal alle grøntsager klargøres inden stegning påbegyndes. Start med at kog nudler til lige før de er færdige, da de skal med i wokken og steges til sidst
Men jeg havde aldrig indtil forleden forsøgt mig med avokadocreme som “marinade” i en varm ret. På en pande (gerne en wokpande) vendes nudler, champignon og evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.