E. f. t. e. r. n. w. k. d. ,. h. v. o. j. g. a. s. å. m. i. ø. l. u. æ. b. T. p. 1. 5. S. -. D. (. 4. ). 2. c. y. ½. 3. G. H. F. R. P. K. 6. 7. é. 8. 9. 0
Og et par andre gode medspillere …. Svin, salvie og æbler. I mens krydrer du kødet og smider det på en anden brandvarm pande sammen med en lille klat smør
Kom rodfrugter, hvidløgsfed og kartofler i en gryde med vand ogkog ca. Rodfrugtmosen er et rigtig godt og sundere alternativ til den velkendte kartoffelmos
Desuden er den god til varme vinterretter med masser af saft og kraft. )Hvis du ikke har en Rømertopf kan du opnå samme resultat med et ildfast fad dækket med stanniol
D. e. n. r. t. s. u. p. l. æ. k. m. d. o. g. a. f. v. i. å. M. y. ,. h. -. J. ". b. ø. j. (. 4. ). 2. 0. 5. 3. 1. ½. c. 8. %. S. V. B. é. 6. T. 7. A. R
Smag mosen godt til med salt og peber. Dryp med lidt olivenolie. ovnbagt kartoffel- ogsellerimos m. Skær selleri og kartofler i små terninger og damp dem møre
Hold dem varme og krydr med salt og peber. Så ingredienser og så alligevel så delikat og lækkert. Drys med finthakket kruspersille og dryp lidt trøffelolie over mosen til sidst - kun meget lidt, da det giver en kraftig smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.