V. a. r. i. f. u. l. d. g. n. m. e. t. ø. o. b. s. ,. v. k. h. y. j. p. -. å. æ. G. D. O. ". I. Æ. (. 4. ). 1. c. 2. 3. %. F. 0. 5. H. S. K. T. L. R. 6. 7. 8. P. 9. A. r l
Der drysses endvidere med masser af frisk hakket persille og lidt mere salt og peber. Friske krydderurter såsom rosmarin, basilikum, timian og persille
Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Når det er sprødstegt stilles det til side, og bagefter brunes svampene. Jeg serverede retten medfrisk grovpasta og en salat, og det var bestemt et hit, også for husets mandlige beboer
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Svinemørbrad skæres i skiver ogbrunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Som tilbehør passer risog en gulerod/tomat/agurk/majs salat og lidt brød perfekt til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.