Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Tilsæt broccoli, vand, salt og peber, læg låg på gryden og damp ca. Samtidig er nødder ogmandler rigtig sunde, så længe man ikke får for store mængder, og det her er en god måde at få lidt mandler ind uden at det behøver være i kageform
soltørrede tomater og oliven skåret i små skiver. Broccolien skal stadig være lidt “sprød”. Blandingen skal ikke være helt tør, så læg rigeligt med olivenolie i
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Den i ser på billedet blev til en frokost sandwich, og der er salat, kylling, agurk ogbroccolipesto i
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoliog grøn peberfrugt for mit vedkommende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.