Økologisk hamburgerryg er dejligt pålæg og det er nemt at bruge i madpakken. Det lyder af rigtig mange penge, men efter research i netto – hvor jeg ikke kunne få skiver af økologisk hamburgerryg, så kan det godt betale sig
Når jeg arbejder med mad, det være sigat sammensætte en menu eller udarbejde en opskrift, har jeg altid som udgangspunkt, at der skal være noget for alle sanser så vidt muligt
Selvom Pågens brød holder sig saftigt længe, så sker det jo at man ikke lige får spist alle skiverne i posen, da man har købt nyt, og så virker det "gamle brød" ikke længere lige lokkende
fedtfattig, men det kan ikke smages. Udover det. passer til tapas, da det i sigselv smager af noget. Skær sneglene i ca 1-1½ cm tykkelse og kom dem på en bageplade. Kom pladerne i en varm ovn (200 grader) i 20-25 min
Samme pris, halv mængde - og så svært er det heller ikke, selvat putte vand i. Blende blende i så lang tid som muligt, men mindst et par minutter (ikke noget med at stoppe efter ½ minut, fordi det ser fint ud - men hold evt et par pauser undervejs hvis blenderen er sart)
Du vil bare træde ind i det nye år med god samvittighed overat du har vist overskud til at forberede et ordentligt hang over måltid kontra den mega-salt-fedt-sukker-fyldte junk food det tit ender med
gallery-item {. Men når man har valgt at skære ned på kulhydraterne og droppe ting som pasta, er lasagne ikke længere en del af “kostpyramiden” – eller ihvertfald madplanen
Når Ældste barnet og lillebror kommer hjem fra svømmehallen, bliver de mødt af kogende mælk, som hældes i to krus og de får selv lov til at lave deres chokolademælk og hertil får de frisk franskbrød fra bageren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.