Vi har været ude og sanke. Det hedder det jo, når man plukker af noget, der ikke gror i ens egen have, men i skel og hegn, skov og krat, og som vi alle må bruge af
Glat nu syltenog lad den stå til næste dag. Stødt ingefærHvidvins eddike - eftersmagGelantine - Køb hos slagterenVandOg så i gangKødet puttes i en gryde og saltes drysses over, bland det nu godt ind i kødet
Opbevares i sylteglas i køleskabet og kan holdes sig en uges tid. salt og peber. Ingredienserne røres sammen til salt og honning er opløst og hældes over de fint snittede rødløg
Lørdag fejrede vi Jespers fødselsdag med god mad og hygge på sofaen og i går tog jeg Wilma i bæreselen og gik i køkkenet for blandt andet at sylte rødbeder og små cherrytomater
I år vil jeg gemme lidt af lækkerierne til vinter ved at sylte dem i sukkerlage og Amarettolikør. Jeg har på nettet set på forskellige måder at gøre det på, og her er min version
Tomaterne skylles og der prikkes hul i skrallen. Så er det Igen ved at være tid til at sylte grønne tomater, så jeg poster lige denne dejlige opskrift igen
Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
Vodka - gerne en billig variantRabarber skæres i tynde strimler og kommes i et stort syltetøjsglasrengjort/kogt (jeg dummede mig lidt og kom dem i flasken, der kommer de aldrig ud fra og jeg må købe en ny flaske næste gang)
Rødbedesalat – De fleste af os forbinder nok mest rødbeder med syltede rødbeder. Og al ære og respekt for det, dem spiser vi rigtig mange af herhjemme, men engang imellem skal det bare noget nyt og anderledes til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.