Imens de andre nød rejer på franskbrød, havde jeg biksbakset nogle sunde, veganske retter sammen - og alle var vist glade for det, for rub og stub blev spist op
Rist sesamfrøene på en slip-let pande til de har fået lidt farve. Lemonspitzer6 små flasker med prop6 limefrugter2 citroner2 cm ingefær knus i morter8 spsk lys rørsukker1,5 - 2 liter danskvand med brusPres citroner og lime, bland med sukker og knust ingefær. Honningsesam drumsticksTil 68-12 kyllingelårMarinade. Kom i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 25-30 minutter til de er sprøde. Majskolber bagt i egen blade6-8 kolber med blade8 klatter smør ca. Kom en smørklat ved og lidt groft salt luk skallen godt til og bag i ovnen 25-30 minutter ved 180 grader. 1,5 - 2 liter danskvand. 68-12 kyllingelår
Crépin af jomfruhummer og kammusling med jordskok og sprød toast melba samt nøddevinagretteStegt torsk i skummende torskesuppe med peberrod, rødbede og dildOksemørbrad med trøffel/kartoffel mosaik, vintersvampe, syltede løg og trøffelsauceAnananas og chokolade som plateau med chokolade/ananassorbet og flydende vaniljegelé
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den med kokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Har du nogensinde smagt “Den du ved nok” -kagen. Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Den du ved nok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
Peking-and med alt mellem himmel og jord. Pekingand-pandekager. På pandekagerne lægger du lidt af de forskellige typer and, og herefter er det blot at strø om sig med de resterende elementer efter smag og behov og så slutte af med at dryppe den tykke sirups-agtige sauce over
Jeg er vild med broccoli og kastede mig ud i at teste det i går – det var superlækkert. . En veninde fortalte mig om bagt broccoli den anden dag, ikke som i gratin, men som i varmet op i ovnen, til det får sprøde kanter
Her kommer jeg nærmere på opstartsmåder, da der findes flere slags. Hold derefter ringen med tommel- og langfinger, mens arbejdsgarnet ligger hen over pegefingeren
-. -. -. D. e. n. r. t. i. l. b. d. a. g. ,. u. k. o. s. å. y. m. v. R. 2. 3. p. é. T. N. ø. f. (. 4. ). 1. 8. M. A. I. E. h. w. c. æ. /. 0. 6. j. S. B. K
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.