Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I det sekund jeg fik fri, kom de. I dag er jeg startet til min nye motionsform - Lindyhop. Der var nok til at kunne spise sig mæt, så der skulle ikke tænkes på aftensmad for mit vedkommende
Jeg kunne byde ind med mine fornemmelser omkring, hvad veganere som målgruppe gerne vil have og selvfølgelig min personlige holdning til, hvad der smager godt eller ikke gør det
Det var etret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
Som jeg begejstret skrev om i går på min Facebookside, har den lille økologiske café Mo & Fro i Borggade i Århus valgt at veganisere deres rødbedebøf i deres sandwich
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. De reagerer alle forskelligtVurder dejenDerfor er det altid vigtigt at prøve sig lidt frem, når man vil prøve en ny opskrift
Herfra begyndte mit macaron eventyr, som til tider har været lidt af et mareridt. Der køres med høj hastighed indtil æggehvideblandingen er så godt som kold
Det var midt i december, og der hang små nisser og andet julepynt rundt omkring. Jeg er ret vild med ingefær, og de her har en dejlig varm smag fra ingefæren
Andet lag. Smør det oven på det første lag. Sæt det på køl natten over. Bland mælken med buddingpulveret, som der står på pakken og fordel det over 2. Sunde kyllingefrikadeller 3 dl Smør, saltet. 1 l Letmælk
I må nok hellere få af vide om mig, her på et tidligt tidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, at være lidt atypisk, i forhold til de mennesker, man normalt vis ville sammenligne mig med (piger på min egen alder)) meget tit bliver beskyldt for, ikke at være i stand til at følge en opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.