E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Rul en bund ud ,kom den i en smurt tærteform og prik den med en gaffel. Brun sukkeret på en varm pande og kom smørret i , lad æblerne koge med og kog det hele godt ind evt lav lidt forskel på dine æblebåde , så det ikke koger helt ud , men nogle æbler forbliver , det skal koge til det hele har sat sig lidt
Jeg skal perøve at være efter mig selv, med de hersens klassiske kager og ting vi har lavet den sidste uges tid i konditor-skolen, og jeg vil fordele dem ud over ugen
Til dejen smuldres smørret i mel og sukker, og dejen samles hurtigt med æggeblomme og vand. Der er mange forskellige opskrifter på tartetatin på nettet - denne er inspireret af @arstiderne, men deres opskrift er noget rodet, så her kommer min version
Tag panden ud, læg en tallerken eller et fad over panden og vend den rundt, så panden ender øverst og din TarteTatin står med dejen nederst på tallerkenen
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Pres eller hak hvidløget, og bland det sammen med balsamico, rørsukker, olivenolie og salt og peber. Læg cherrytomaterne i et ovnfast fad, hæld marinaden over, og læg et par kviste timian ovenpå
Det tager rigtig lang tid at lave dem - og problemet var at jeg ikke rigtig vidste, hvilken konsistens de skulle ende med at have - så må man jo prøve sig lidt frem
H. v. o. r. f. h. j. e. m. d. y. k. t. a. N. u. æ. i. l. s. å. n. p. J. g. -. b. T. ø. ,. z. O. C. P. I. G. (. ). K. M. c. D. F. 1. 0. %. V. /. '. A. Æ. E. É. 3. B. R. ü. L. S. . w. 5. 4. é. x
Tomaterne kan varieres med et lille skvæt æbleeddike, frisk oregano, frisk estragon, et par saltede capers, hvis det usandsynlige skulle ske, at man blev træt af det i den helt enkle version
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.