En eftermiddag med sludder, teog god kage kan altid bruges. Man tager en klassisk mazarintærte med chokolade, smækker lækker jordbær-cheesecake fyld ovenpå, topper med friske bær og gele som vi kender det fra den klassiske jordbærtærte
plantemælk eller anden mælk. Hak pistacienødderne og drys dem på kagen. Pisk margarine og sukker sammen i en anden skål, og kom citronsaft i og vanilje
Den blød søde karamel, salte knasende nødder og let bitterhed fra chokolden. Æg skal helst være stue temperatur, da dejen ellers kan risikere at skille
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.