Aftenens menu. I sousviden med det i ca. Tag kødet ud af posen og rens for krydderurterne (gem væsken fra posen til saucen), inden kødet skal på en grill så varm som bare pokker, så du får den fineste og lækreste stegeskorpe – pas på, for der kommer sgu’ lidt flammer, for fedtet for kødet er nogen nær flydende i forvejen, når det rammer grillen
Lidt citronsaft. Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
I vandbadet med den ved 42 grader i 40 minutter, hvorefter det tages op af posen, citron og vanilje kasseres og laksen steges ved drønhøj varme på skindsiden, til den er sprød
Sidste version af mad med Sous-Vide var denne lækre økologiske kalvecuvette. Fedtkanten blev ristet af i baconfedt fra bacon, der var stegt til brug for noget af tilbehøret
Lad den køle af i vakumposen. Bliver kun bedre af en 2-3 dage i køleskabet. "Butterfly udskær" leveren ved at dele den på midten og så fjern de seje blodkar der er i leveren
Tallerkner, bestik og dug venligst udlånt af Broste Copenhagen. Så er turen kommet til hovedretten, som er lammekrone, som først marineres, så sousvide’es for derefter at blive stegt og så få et grønt persilledrys
Tag den mængde kartofler, du vil lave mos af, og skræl dem. Det er vigtigt, at temperaturen ikke svinger mere end et par grader i hver retning, så brug et termometer eller en Sousvide
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.