Tilberedningen er enkel. Krydret med enebær for skarphed, hyldeblomstsaft for krydret sødme, lidt bacon for det røgede, laurbærblade og peberkorn – og med tilbehør fra haven
Er der noget bedre en god stor T-bone steak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
D. e. n. h. r. t. s. p. i. v. l. m. d. a. g. å. f. ,. o. j. k. ø. b. u. y. æ. E. A. c. T. x. ". O. (. 4. ). S. 2. 1. M. 0. /. 5. B. 3. -. H. F. R. K. 6. 7. 8. 9. N. L. è. n l
U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. d. i. f. h. v. k. B. J. ,. å. p. æ. y. 1. 0. -. 5. ø. b. j. I. w. A. M. (. ). E. S. L. K. 2. ½. F. H. R. 3. O. V. 4
Tre-fire år efter kom vi igen til Algarvekysten og fandt med det samme restauranten, hvor vi nød en del af vores aftener med god mad, og fantastisk humoristisk underholdning fra tjenerne
Kom rodfrugterne i oven og påbegynd tilberedningenaf relish'en, så smagen kan trække lidt. Jeg er ikke selv ret god til oksekød, og har derfor spurgt mine forældre, som er meget glade for steaksog kritiske når det gælder smag- samt tilberedning, om at smage den
Denne salat kan det hele, og serveret til en saftig, god bøf, så bliver det næsten ikke bedre. Enkelt, lækkert, hurtigt tilberedt og perfekt til en dag med høj sol og blå himmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.