i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Marinade. karry. Salt og peber. olivenolie. Salt og peber. Bland ingrediensernetilmarinadeni en frysepose. Læg de forstegte kyllingebrysteri et ovnfast fad sammen med rabarber
Så skal karryenog salten i. Der var ogsåligenoglesmåting her hjemme jeg skulle have styr på, så det var helt oplagt at lave en ret som krævede kort forberedelsestidog som så ellers kunne stå og passe sig selv
Egentlig mest vant til at bruge rød karryogkylling – så denne variant var et tiltrængtfrisk pust. Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion
Jeg plejer at spise alle former for karry-retterogtil dels også wokretter med en god mangochutney, da det giver en god kontrast til det lidt krydrede mad, men det skal til gengæld helst være en mildversion, hvis maden i forvejen er rimeligspicy
Skær kød og grønsager ibiter. Jeg har tidligere lavet en ThaiKyllingi Rød Karry med ret god smag. Men efter jeg havde lavet den Lynstegte Ribbenstegvil jeg prøve lidt
Isintid da jeg lærte min nuværende mand at kende plejede vialtid at gå ned til en lille take-away thai ved enden af nyhavn ogbestille to kokosmælk retter, enten med rød karry, panang eller grøn karry, og derefter gå ned idronningens have ogsidde der i solen ogspise vores mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.