4 store tortillas1 optøet kylling ca 12-1400 g1 glas Chili (styrke efter eget valg)8 dl Cheasy frâiche 9%200 g revet mozzarella4 dl ris1 lille løg½ dl olivenolie1 spsk. Kog kyllingen 30 min på hver side (1 time i alt) med groft salt, paprika og 1 lille løg skåret i både. Fordel blandingen i 4 store tortillas og hæld over med revet ost, inden tortillaerne lukkes med hver to tandstikkkere stukket i hver sin retning. Sæt gryden over med risene og 6 dl vand, husk salt når det koger. Tortillaerne lægges på bageplade med bagepapir og bages på næstøverste rille i 10 min. 4 store tortillas
I går fik vi en god klassisk kødsovsmed spaghetti og friskrevet parmesan. De fleste aftner laver vi en skål med grøntsags stænger og vi har ingen problemer med at få diverse grønt i Lille K, men er der eksempelvis gulerødder i maden vil han ikke rigtigt spise det
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
W. a. u. w. f. o. r. e. n. s. m. g. l. d. k. y. t. I. i. v. j. c. ,. æ. p. S. å. ø. b. -. h. ". '. L. D. (. 4. 6. ). 1. /. 2. 0. O. 3. H. K. R. 5. P. B. J. A
Dette fad er mexicansk krydret og kan laves både vegansk og helt traditionelt med oksekød. Rør kødet med løg, oregano, mælk, rasp og paprika og krydr med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.