4 store tortillas1 optøet kylling ca 12-1400 g1 glas Chili (styrke efter eget valg)8 dl Cheasy frâiche 9%200 g revet mozzarella4 dl ris1 lille løg½ dl olivenolie1 spsk. Kog kyllingen 30 min på hver side (1 time i alt) med groft salt, paprika og 1 lille løg skåret i både. Fordel blandingen i 4 store tortillas og hæld over med revet ost, inden tortillaerne lukkes med hver to tandstikkkere stukket i hver sin retning. Sæt gryden over med risene og 6 dl vand, husk salt når det koger. Tortillaerne lægges på bageplade med bagepapir og bages på næstøverste rille i 10 min. 4 store tortillas
Aller først vil jeg gerne sige TAK til alle jer, der allerede har skrevet en masse søde og inspirerende kommentarer til mit tidligere indlæg med konkurrencen
W. a. u. w. f. o. r. e. n. s. m. g. l. d. k. y. t. I. i. v. j. c. ,. æ. p. S. å. ø. b. -. h. ". '. L. D. (. 4. 6. ). 1. /. 2. 0. O. 3. H. K. R. 5. P. B. J. A
Dette fad er mexicansk krydret og kan laves både vegansk og helt traditionelt med oksekød. Rør kødet med løg, oregano, mælk, rasp og paprika og krydr med salt og peber
I aften skal jeg i biografen og se en koncert/film med et af mine største idoler. Så sådan kom jeg frem til denne lækre opskrift på grønne spinat tortillas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.