Det er dem, jeg kalder “lommepizzaer”, og de er praktiske til madpakken – ligesom calzoner. Du kan dele dejen i to og bage halvt pizzaer/halvt calzoner
Fyldet kan være nøjagtigt det samme som på andre pizzaer. Pizzasnegle hører også under kategorien portionspizzaer, selvom der nok er nogle, som mener, at det er den ”almindelige” pizza, der er en portionspizza
dag i min toscanske madforsøgsugeNår man siger det toscansk køkken, tænker man nok på pasta i lange bløde bander, men der er altså også en del kartofler, de gemmer sig bare lidt bedre
dag i min toscanske madforsøgsuge. Der er ret mange retter med kyllingelever i det toscanske køkken. 3. Dette er en super lækker pastaret, som de fleste vil kunne lide, selvom de ikke kan lide kyllingelever ellers
Karolines toscanske tomatsuppe koges op som den er. Jeg er RET meget bagude med mine opskrifter. Men håber at kunne hale op på dem, ellers får i dem smækket i et enkelt indlæg allesammen med en kort beskrivelse, link til opskrift og selvfølgelig min karakter og billeder
H. e. r. i. j. u. l. t. d. n. ,. f. å. m. a. g. o. k. p. s. b. v. D. y. æ. h. ø. z. J. R. P. O. c. 6. 3. 0. 4. 1. 2. 5. B. T. ”. L. N. M. F. (. ). G. E. -. A. a l
En lille lækker pizzadej blev lavet på min køkkenmaskine med en lille klat øko gær og ca 500 g italiensk hvedemel 00, lidt lækker olivenolie, salt og ca ½ l vand og lidt hævning i ca 2 timer og derefter rullet ud til pizzaer. Bages ca 10-15 minNøj, hvor det smagte og lige den slags pizzaer har vi ikke lavet før og jeg tager billeder i morgen af de kolde pizzaer, der er tilbage
Dejen lavede jeg 3 pizzaer ud af. 250 g hakket oksekød3 skiver frisk ananas skåret i tern på 1 x 1 cm150 g revet ost - her brugte jeg en blanding af cheddar og mozarellaTil de 2 hvide pizzaerA og B lavede jeg en olie af
Det blev fejret med disse skønne sunde pizzaer. Lav 4 pizzaer med spinat og 2 skiver mozzarella. Lav 4 pizzaer med parmaskinke og tre skiver gedeost. Fyld rucola på de 4 pizzaer med gedeost og parmaskinke og evt lidt basilikum på de 4 andre
Nogle gange, når jeg ser 1 kg. magert oksekød, køber jeg det og laver en kæmpe gryde med Bolognaise. Jeg river gulerødder meget fint, løg skæres i små tern, hvidløg presses i
Derfor søgte jeg rundt på nettet efter forskellige opskrifter på mini pizzaer. Åben ovnen og kom derefter mozarallen på i små stykker inden pizzaerne er ved at være færdigbagte
Riv brødet i mundrette stykker – direkte i en salatskål. Anbring alle de øvrige ingredienser ovenpå, krydr med salat og peber og dryp derefter olivenolie og rødvinseddike over salaten, der blandes med to skeer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.